1xbet bonus

Adam5811 April 1, 2016

Mladá Boleslav celebrează cea de-a doua victorie în cupa internațională din istoria clubului (pentru prima dată în 2011). Pe de altă parte, Jablonec a pierdut Unibet pentru a doua oară consecutiv.

Slavia sa bucurat și de rezultatul. A terminat pe locul cinci în liga, care este prima Cupă europeană non-progresivă. Dar triumful lui Boleslav la împins în cele din urmă la a doua ligă a Ligii Europei, deoarece Unibet pariuri echipa din Boemia Centrală a avut deja un meci de cupă din liga. “Știam că ne vom ajuta în primul rând și când a fost legat de Slavia , Mă bucur.Cred că este bine, având în vedere fundalul și fanii echipei Slavia “, a spus antrenorul Unibet lui Boleslav, Karol Jarolím. “Sper că ceva (Slavie) ar putea apărea de la ei, ar fi o surpriză plăcută”, a zâmbit el. Finalele de la Teplice au fost urmate de antrenorul ei Dušan Uhrin. Ar putea să înceapă să zâmbească în a doua jumătate. Boleslav a intrat într-un lead în două polii între 71 și 74 de minute. Și nu la lăsat să plece. Chramosta a marcat primul gol, la doar trei minute distanță.A primit o pasă de la Kalabiška pentru apărare Unibet și nu a ezitat în fața portarului Hrubý când a împins dreapta cu mâna stângă. / p>

“Când urma să facem o schimbare, rivalul ne-a pedepsit cu un al doilea gol și apoi nu aveam puterea de a face nimic. Boleslav și-a arătat calitățile în momentele-cheie “, a spus antrenorul echipei Jablonec Zdenko Frťala. Finalele de la stadionul semi-go Unibet din Teplice au început cu atenție. Jablonecký Doležal a concediat doar la Šeda, iar portarul lui Hrubý a marcat capul lui Kalabiška de cealaltă parte. După aceea, cele două 16 au fost jucate în principal și mai multe evenimente interesante au venit chiar înainte de pauză.Lovitura de lungă durată a lui Jánoš din Mladá Boleslav sa încheiat chiar deasupra porții. Mingazov Unibet a căzut de cealaltă parte, dar Hrubeš nu a ordonat pedeapsa. Un activ Kalabiška a sărit în centrul lui Shchuk, dar capul lui Hrubý a pornit la colț.